Η International Life στο πλευρό των πολιτών με τη μηνιαία ασφάλιση αυτοκινήτου ‘Vroom’

Η International Life, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες του σύγχρονου οικονομικού περιβάλλοντος, προσφέρει το νέο προϊόν μηνιαίας ασφάλισης αυτοκινήτου ‘Vroom’.

Το ‘Vroom’ είναι ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα ασφάλισης που παρέχει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να ασφαλίσουν το αυτοκίνητό τους για έναν μήνα, προσφέροντάς τους οικονομία, ευελιξία και ελευθερία. Απευθύνεται σε οδηγούς ηλικίας 23 έως 70 ετών για Ι.Χ. επιβατικά έως 15 ίππους, και περιλαμβάνει μόνο την υποχρεωτική από το νόμο κάλυψη Αστικής Ευθύνης. Το πρόγραμμα προσφέρεται με μηνιαίο σταθερό ασφάλιστρο €24,95.

Μέσω της νέας αυτής υπηρεσίας, η International Life μπορεί και προσφέρει μια άμεση, οικονομικά συμφέρουσα και προσιτή λύση στους πολίτες εκείνους που επιθυμούν να ασφαλίσουν τα οχήματά τους για συγκεκριμένη χρονική περίοδο, όπως για παράδειγμα τους καλοκαιρινούς μήνες, διευκολύνοντας έτσι την κάλυψη των άμεσων αναγκών τους. Με τον τρόπο αυτό η International Life στοχεύει στην μείωση του μεγάλου αριθμού ανασφάλιστων οχημάτων της χώρας, συμβάλλοντας ενεργά στην αντιμετώπιση του φαινομένου αυτού, παρέχοντας την δυνατότητα ασφάλισης σε όλους τους πολίτες της χώρας.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά και ο Διευθύνων Σύμβουλος της International Life κ. Γιάννης Μπράβος: «Η International Life, ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις των καιρών, παρέχει την ασφαλιστική κάλυψη που έχουν ανάγκη οι συμπολίτες μας. Το νέο προϊόν μηνιαίας ασφάλισης αυτοκινήτου ‘Vroom’ αποτελεί μια άμεση λύση για τις ανάγκες των συμπολιτών μας».

ΠΗΓΗ: www.nextdeal.gr