Σε πλήρη ετοιμότητα η INTERASCO

“Η INTERASCO ΑΕΓΑ βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα για την αντιμετώπιση των όποιων αντίξοων συνθηκών προκύπτουν στην καθημερινότητα σας, διασφαλίζοντας την εύρυθμη λειτουργία όλου του φάσματος των εργασιών μας”, διαβεβαιώνει τους συνεργάτες της εταιρίας ο Διευθύνων Σύμβουλος της INTERASCOκ. Κάρολος Σαϊας.

Διαβάστε το μήνυμα του κ. Κάρολου Σαϊα προς του συνεργάτες της εταιρίας:

“Αγαπητοί Συνεργάτες,

Η INTERASCO ΑΕΓΑ, με αφορμή τις πρόσφατες εξελίξεις, παραμένοντας πιστή στην υπόσχεσή της, τόσο έναντι των συνεργατών της, των πελατών της, ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΗΣ για ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ διαρκή υποστήριξη, σας ενημερώνει ότι βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα για την αντιμετώπιση των όποιων αντίξοων συνθηκών προκύπτουν στην καθημερινότητα σας, διασφαλίζοντας την εύρυθμη λειτουργία όλου του φάσματος των εργασιών μας.

Στόχος και δέσμευση μας είναι να μπορούμε άμεσα να προσαρμοζόμαστε σε οποιαδήποτε αλλαγή, να παρακολουθούμε στενά όλες τις εξελίξεις, να σας ενημερώνουμε και να σας διευκολύνουμε.

Η ΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ INTERASCO.

Είμαστε και θα παραμείνουμε κοντά σας έμπρακτα!

Με Εκτίμηση

Κάρολος Σαϊας
Δ/νων Σύμβουλος Interasco ΑΕΓΑ”

ΠΗΓΗ: www.nextdeal.gr